Harvey: een leuke, enthousiaste en actieve knul van anderhalf jaar jong. Harvey is mogelijk achterlijk gelaten door mensen en gelukkig is hij bij ons gebracht door mensen die zich zorgen om hem maakten. Er heeft zich vervolgens niemand voor deze knul gemeld en dat bevestigde de vermoedens van het achterlaten.. Maar wij hebben deze leuke knul beloofd dat wij mensen voor hem gaan vinden die veel van hem houden en dit nooit zullen doen!

Harvey is een erg leuke en enthousiaste knul! Hij staat ons altijd vol blijdschap op te wachten en heeft dan zin om de dag te starten. Hij wil graag alles ontdekken om zich heen en weet soms bijna niet wat hij als eerste moet gaan doen. Wandelen, lopen, snuffelen, met honden spelen, alles is zo leuk! Mogelijk komt dit ook door zijn leeftijd dat hij nog zo enthousiast is, maar hij zal wat begeleiding moeten krijgen dat soms even rustig doen, ook fijn kan zijn voor hemzelf. Maar wij hebben er vertrouwen in dat hij dit snel oppakt.
Harvey is sociaal met andere honden en spreekt de hondentaal prima. Hij is wat aan het puberen en kan soms even kijken waar de grenzen liggen van een hond. Maar als de hond aangeeft dat hij/zij iets rustiger wil spelen of geen zin meer heeft, accepteert hij dat prima. Voor hem zou het leuk zijn om een hondenmaatje te hebben in zijn huis, maar alleen zou ook geen probleem zijn.

We hebben gekeken hoe Harvey reageert op katten en de klik die hij met honden voelt, voelt hij niet met katten. Daarom zoeken we voor hem een plek zonder katten.

We weten niet veel over Harvey zijn verleden. Hij lijkt wel goed het huisleven te kennen, is keurig zindelijk, gaat mee in de auto en kan redelijk netjes aan de riem lopen.
Wij weten ook niet of hij opgegroeid is met kinderen. Dat, samen met zijn enthousiasme en dat hij wat begeleiding nodig heeft, maakt dat wij hem niet plaatsen in een gezin met kinderen. Als er kinderen op bezoek komen, is dat mogelijk geen probleem voor hem.

Harvey is een leuke, vrolijke knul die opzoek is naar mensen die hem uitdagingen geven. Die met hem op pad gaan, dingen gaan ondernemen en hem verder begeleiden in zijn blijheid. Wij weten zeker dat je een erg fijne hond er voor terug krijgt!