Guita is een beeldschone, speelse, actieve en vriendelijke dame van ruim vier jaar jong en op zoek naar een fijn plekje wat zij thuis mag gaan noemen!

Guita is een kruising met een husky, al zou je dat op het eerste gezicht niet helemaal zeggen. Maar dit bloed stroomt zeker door haar aderen en daar zullen haar toekomstige baasjes zeker rekening mee moeten gaan houden. Guita komt oorspronkelijk uit Spanje, waar ze is gevonden. Maar zij woont inmiddels al een paar jaar in Nederland en heeft een eigen familie gehad. Maar zij konden helaas niet meer voor haar zorgen en zodoende is zij bij ons terug in de opvang gekomen en mogen wij haar opnieuw helpen zoeken naar een eigen thuis. Guita is een blije dame, ze speelt en rent heel graag, wil graag nieuwe dingen leren, geniet van lange wandelingen maken en ze wordt graag uitgedaagd. Guita kan het prima vinden met andere honden al zijn andere teven niet altijd favoriet. Maar met reuen wil ze heel graag spelen en daar geniet zij enorm van. Andere teven begroet zij in principe vriendelijk, maar zij kan beter niet met een andere teef samen gaan wonen. Guita kan het niet vinden met katten, maar zeker ook niet met andere dieren zoals konijnen, kippen en vee. En dat maakt dat ook meteen dat Guita nooit los kan lopen, want zij gaat op jacht en dat kan niet de bedoeling zijn! Guita is in huis een heel gemakkelijke dame, zij is niet waaks, kan prima een aantal uren alleen thuis blijven, vindt meegaan in de auto geen probleem, is gek op haar baasjes, kent de basiscommando’s en geniet van het leven.

Voor Guita zoeken wij lieve mensen die actief zijn, die lange wandelingen maken, die haar uitdagingen willen geven, die haar lekker laten werken en die het vervolgens gezellig vinden om ook samen thuis te zijn. Wij denken dat Guita niet op haar plek zal zijn in een druk gezin, maar dat een wat rustig huishouden voor haar geschikter is. Guita is een bijzondere dame, heel slim, leergierig, snel, actief, lief en aanhankelijk en wij denken dat zij mensen heel blij gaat maken met haar komst! U bent natuurlijk van harte welkom om haar in levende lijve te komen ontmoeten. Dan kan zij zelf laten zien wie zij is!