Frodo is een prachtige, stoere, zelfverzekerde en lieve knul van 9 jaar jong en op zoek naar lieve mensen die hem nog een heerlijk stuk leven willen bieden.

Frodo komt uit Spanje, waar hij is gevonden en waar hij een poosje in de opvang heeft gewoond. En inmiddels is Frodo bij ons in de opvang en mogen wij hem helpen zoeken naar een eigen plekje! Frodo is duidelijk een kruising poolhond, met de daarbij behorende zelfstandigheid, kracht en uitstraling. Hij loopt keurig aan de riem, geniet van lange wandelingen, is wat eigenwijs zo hier en daar en heeft dus een prima zelfbeeld! Frodo kan het prima vinden met andere honden, hij begrijpt de hondentaal heel goed, is een dappere knul in een roedel en is sociaal. Met katten kan Frodo het niet vinden en dat maakt natuurlijk dat wij op zoek zijn naar een plekje zonder kat. Frodo vindt mensen lief, hij vindt het heerlijk om met je te knuffelen, gaat hier uitgebreid voor liggen en vindt het dan heerlijk om over zijn buik te worden geaaid. Omdat Frodo zo’n stoere knul is, plaatsen wij hem niet in een gezin met kinderen onder de 16 jaar. Daarboven moet geen probleem zijn!

Voor Frodo zoeken wij lieve mensen die hem een heerlijk leven willen bieden, die van wandelen houden, die hem alle tijd geven om te wennen aan zijn nieuwe leven, die samen met hem de buurt en daarbuiten gaan ontdekken en die natuurlijk van knuffelen houden. U krijgt dan deze prachtige, zelfverzekerde en fijne knul in huis, die dankbaar zal zijn en zal gaan genieten van dit ene speciale plekje wat hij thuis mag gaan noemen. U bent meer dan welkom om Frodo in levende lijve te komen ontmoeten. Hij stelt zich dan graag aan u voor!