Frank: een grote, knappe en speelse knul van 2 jaar jong. Frank is als vondeling bij ons gekomen en wij hadden verwacht dat iemand deze knul zou missen. Maar helaas.. Maar wij gaan hem nu helpen zoeken naar een nieuw huisje!

Frank is groot, knap en is gewoon een stoere kater om te zien. Tegelijk speelt Frank met blaadjes, kattenkorreltjes en lijkt bijna nog een jong katje in zijn hoofd. Frank is gek op mensen en vind het geweldig om bij je te zijn! Hij komt je helpen met schoonmaken, met in de weg lopen en zou het waarderen als je af en toe wat zachtvoer aan hem geeft. 😉
Toch is Frank soms zo enthousiast, dat hij nog wel eens wat overprikkeld reageert en geeft ons dat een liefdesbeetje. Hij bedoelt er niks kwaads mee, maar ja, toch niet heel handig van hem.
Wij verwachten wel dat als hij eenmaal thuis is, zonder de stress van het asielleven, hij dit mogelijk wel minder zou doen. Hij is ook gewoon heel blij om mensen te zien! Dat zal natuurlijk anders worden als hij gewoon lekker een eigen huisje heeft, waar er veel meer tijd voor deze knul is!
Want hij verdient ook een fijn en liefdevol huis!

Frank leeft hier samen met andere katten en dat gaat prima. Hij zou zijn huis dus prima kunnen delen met een andere kat.
Ook heeft hij kennis gemaakt met een hond en hiervan is hij niet onder de indruk.

Frank is gewend om buiten te komen en vind het hier ook heerlijk om buiten te zijn. Daarom zoeken wij ook een plekje voor hem waar dit mogelijk is.

Wij hopen dat er iemand is voor deze knul, die hem graag een gouden mandje wilt geven! Die begrijpen dat hij geen kwaad in de zin heeft en hem hiermee kunnen helpen. Dan krijg je er ook zo’n leuke kerel voor terug!