Florito is een beeldschone, heel erg lieve en vriendelijke knul van 3 jaar jong en op zoek naar lieve mensen die hem heel gelukkig willen maken! Florito is de vriendelijkheid zelf, hij is heel stabiel, heel sociaal, is gek op knuffelen en bij je zijn en voor deze ontzettende leukerd zijn wij op zoek naar een gouden mand!

Florito komt uit Spanje, waar hij is gevonden en waardoor wij niet weten hoe zijn verleden eruit heeft gezien. Maar het lijkt alsof hij een goed leven heeft gehad, gezien het feit dat hij gek is op mensen en ze ook vertrouwd, hij keurig aan de riem loopt en zo sociaal is. Florito is heel sociaal met andere honden, hij begrijpt de hondentaal heel goed, speelt en rent graag met ze en deelt graag zijn mand met een andere hond. Met katten kan Florito het niet vinden en wij zijn dan ook op zoek naar een fijn thuis waar geen katten wonen. Florito is lief voor alle mensen, houdt van knuffelen en luieren, geniet van aandacht en lange wandelingen en is dus op zoek naar lieve mensen die hem dit kunnen bieden.

Florito heeft wel een trauma opgelopen, omdat hij in de steek is gelaten en vindt het ongelooflijk moeilijk om je uit het oog te verliezen en hij wil het liefst constant bij je zijn. En alleen thuis blijven vindt hij ook heel erg moeilijk. Hij moet eerst heel veel vertrouwen krijgen dat het veilig en goed is en daar heeft hij dus een speciaal plekje voor nodig! Een andere hond als maatje zou voor hem ook echt geweldig zijn, zodat hij weet dat hij niet alleen is en dat het allemaal goed komt.

Florito is op zoek naar lieve mensen die hem alle tijd geven om te wennen, die van wandelen houden, die van knuffelen houden en het heerlijk vinden om deze kanjer naast zich te hebben! U bent van harte welkom om hem in levende lijve te komen ontmoeten. Dan kan hij zelf laten zien hoe geweldig hij is!