Flip is een ontzettend lieve, vriendelijke, aanhankelijke en zachtaardige knul van net 1 jaar jong en op zoek naar lieve mensen die hem een heerlijke toekomst willen bieden!

Flip komt uit Spanje, waar hij is gevonden, samen met zijn broertjes. Zij zijn liefdevol opgevangen in Spanje en hebben een aantal weken geleden de reis naar Nederland gemaakt. Inmiddels hebben Flips broertjes al een thuis gevonden en Flip heeft de wens natuurlijk ook om een eigen familie te krijgen. En wij mogen hem hierbij helpen! Flip is een wat verlegen knul, hij vond in de eerste instantie alles heel spannend en moest hier erg wennen. Maar inmiddels kan hij meelopen aan de riem, heeft hij geleerd dat hij steun kan vinden bij de mensen waarmee hij gaat wandelen en die voor hem zorgen en weet hij dat hij kan vertrouwen. En dat is prachtig om te zien! Flip kan het uitstekend vinden met andere honden en begrijpt de hondentaal erg goed. Hij vindt het heel fijn om bij andere honden te zijn, met ze te spelen en bij ze te slapen. Hij kijkt graag naar ze en leert daar een heleboel van. Wij denken dat een hondenmaatje in zijn nieuwe familie heel erg fijn zal zijn, zodat hij een voorbeeld heeft. Flip vindt katten een beetje gek en kent ze niet zo goed. En daarom denken wij dat het voor Flip fijn is dat hij zijn leven niet hoeft te delen met een kat. Flip houdt erg van knuffelen, wil erg graag bij je zijn, vindt het heel erg fijn om met je samen te werken en wil heel graag nieuwe dingen leren. Hij is lief voor alle mensen en weet dat zij er zijn om te knuffelen en samen te genieten! Flip is een knul die veel tijd nodig heeft om aan een nieuw leven te wennen, hij is verlegen en soms ook onzeker en daarom denken wij dat een gezin mogelijk te druk voor hem is.

Wij denken dat Flip het meest op zijn plek zal zijn bij lieve mensen die ervaring hebben met honden, die hem alle tijd kunnen geven om te wennen, die hem steunen en voor hem zijn, die hem heel veel willen leren en die hem vooral vertrouwen geven. Lieve mensen die helemaal voor hem willen gaan, die hem vertellen hoe leuk en lief hij is en die hem gaan leren dat het leven zo vreselijk leuk is! U krijgt dan een erg loyale en fijne knul in huis, die zijn best zal gaan doen en dankbaar zal zijn! U bent van harte welkom om in levende lijve kennis met hem te komen maken, dan kan hij zelf laten zie wie en hoe hij is. Komt u gauw voor hem?

Flip 4