Fin is een beeldschoon, maar erg onzeker ventje van 1 jaar jong en op zoek naar lieve mensen die hem heel gelukkig willen maken!

Want dat heeft hij verdient en wij denken dat hij mensen heel erg blij gaat maken met zijn komst! Fin komt uit Egypte, samen met zijn twee broertjes. Zij waren als hele kleine pupjes gevonden en gelukkig meteen opvangen. Zij hebben bij lieve mensen gewoond en hebben daar geleerd dat mensen erg lief en leuk zijn. Zij hadden daar alle vrijheid en liepen de hele dag lekker vrij rond. Helaas hebben zij niet geleerd om aan de riem te lopen en waren zij niet gewend aan dingen buiten hun wereld. En dat maakt dat ze het best wat lastig vonden om bij ons in de opvang te zijn. Maar zij hebben laten zien dat zij heel graag willen leren en zij blijken heel slim te zijn! Zo ook Fin! Dit kereltje was het meest verlegen en onzeker van hun drie en heeft het langste de tijd nodig gehad om hier te wennen en te leren om aan de riem te lopen. Maar ook hij heeft dit inmiddels onder de knie en wij denken dat het nu tijd voor hem is om op zoek te gaan naar lieve mensen die hem de rest willen gaan leren. Fin is een vriendelijk mannetje, hij heeft een zacht karakter, houdt van knuffelen, is slim en leergierig en is op zoek naar lieve mensen die samen met hem de wereld gaan ontdekken. Fin kan het uitstekend vinden met andere honden, begrijpt de hondentaal erg goed, speelt en rent graag met ze en vindt het fijn om tegen ze aan te liggen en zo in slaap te vallen. Een andere hond in zijn nieuwe familie zou heerlijk voor hem zijn. Fin vindt katten heel spannend en wij denken dat hij beter op zoek kan naar baasjes die geen kat thuis hebben.

Omdat Fin nog overal aan moet wennen, hij de wereld hier en daar nog spannend vindt en hij alle tijd nodig heeft, plaatsen wij hem niet in een gezin met kinderen onder de 16 jaar. Voor Fin is rust en regelmaat belangrijk, begrip, steun, liefde en alle tijd om te wennen. Dan zal hij zeker tot bloei gaan komen en mag hij zichzelf gaan zijn! Wilt u Fin een liefdevol thuis bieden, dan bent u van harte welkom om hem in levende lijve te komen ontmoeten!