Ivm onverwacht snelle overlijden van ons moeder,moeten wij nu ook snel 1 of 2 nieuw onderkomen zoeken voor haar 2 poezebeestjes.

Ze zijn beide al op leeftijd (15 jaar) en hebben beide dan ook al wel wat mankementjes.

Catootje ook wel lieflijk tante Cato genoemd,is een gemoedelijke rustige lapjeskat.Ze is wat aan de maat,maar dat maakt meer gezelligheid :). Catootje gaat graag haar eigen rustige weg.Ze heeft wat probleempjes met haar oren,maar met de juiste verzorging is dat goed onder controle te houden.

Fifi is een Spaanse schoonheid om te zien met haar knalblauwe ogen en mooie vacht.Ze is wel een poes met gebruiksaanwijzing.Ze is stressgevoelig,heeft vachtproblemen,wat kan resulteren in een half kale kat (vooral de pootjes). Een gevoeligheid voor voer heeft zij ook. Haar staart leeft vaak een geheel eigen leven en maakt haar dan wat rusteloos.Ze vindt het fijn om juist dan steeds op haar staartpunt te sabbelen.Fifi vindt het wel gezellig om bij je te liggen en kan een flinke kletskous zijn.

Wat wij voor hun zoeken is misschien een speld in een hooiberg.Hopelijk 1 gouden speld,maar als het echt niet anders kan dan 2 gouden spelden.Vanwege hun leeftijd een rustig persoon,stel of gezin met oudere kinderen.Honden zijn zij absoluut niet gewendNa gewenning zouden ze waarschijnlijk buiten ook wel kunnen waarderen. (is zeker geen must,aangezien ze dat niet meer gewend zijn).Catootje zou misschien wel met een andere oudere kat samen kunnen,maar we vermoeden dat Fifi dat niet zou kunnen.Het allerliefst zien wij ze samen geplaatst gaan worden,maar snappen ook als dat niet goed haalbaar is. Het zou alleen erg jammer zijn als zij na het verlies van hun vrouwtje,ook na 14 jaar samen opgroeien ook nog uit elkaar zouden gaan.

Wie gunt deze 2 dames nog een aantal liefdevolle en gezellige jaren.