Fara: een werklustig, actief en slim meisje van 5 jaar jong die heel graag een gouden mandje wilt vinden! Fara kwam 2 jaar geleden samen met haar zus uit Spanje. Zij zijn als kleine pups gevonden en groot gebracht door lieve mensen die goed voor beide meiden hebben gezorgd. Zij konden hier helaas niet blijven en zodoende zijn zij toen naar ons gekomen. Al vrij snel vonden beide dames een gouden mandje bij lieve mensen. Er werd ontzettend van beide meiden gehouden, leuke dingen met ze gedaan en zij waren daar intens gelukkig! Alleen een tijdje geleden begon er spanning te komen tussen beide meiden en ging dit absoluut niet langer samen. Met pijn in het hart is de weloverwogen beslissing gemaakt om Fara hier te brengen en dat wij een nieuw huis kunnen zoeken voor haar.

Fara is een leuke griet, zij houdt ontzettend veel van haar eigen baasjes en zal alles voor ze doen. Zij vind het geweldig om voor je te werken en staat de hele dag paraat om een opdrachtje voor je uit te voeren. Fara vind het geweldig om samen op pad te gaan, nieuwe dingen te ontdekken en dingen te leren. Voor haar zoeken wij dan ook mensen die dit erg leuk vinden en lekker met haar erop uit gaan.

Fara is haar leven lang opgegroeid met honden en spreekt de hondentaal prima. Zij zou ook met een hond samen kunnen wonen, maar voor haar is dit dan fijner met een reu.
We hebben gekeken hoe Fara het doet met katten en dit is wisselend. Een stoere, zelfverzekerde kat die duidelijk haar grenzen aangeeft, is zij ook respectvol naar. Anders vind zij het leuk om ze op te jagen.
Zij is niet opgegroeid met kinderen. Zij is vriendelijk tegen ze als zij ze tegenkomt of als ze op bezoek komen, maar zij heeft weinig met ze. Daarom plaatsen wij haar niet in een gezin met jonge kinderen.

Dit meisje heeft heel veel geleerd, zij is zindelijk, kan alleen zijn, vind het heerlijk om even bij te komen in de bench, gaat graag mee auto rijden en kan ook los lopen tijdens de wandelingen. Soms raakt Fara wat enthousiast, als zij bijvoorbeeld weet dat ze een lekker stuk gaat wandelen of met de auto naar het bos rijdt en kan dan wat blaffen. Toch zien wij dat zij hier heel goed in te sturen is als je haar compleet negeert en beloont als ze stil is.

Voor Fara zoeken wij dus leuke en lieve mensen die erg graag met haar op pad gaan! Die het leuk vinden dat zij graag dingetjes wilt doen en leren voor je en mogelijk zelf met haar op cursus gaan. Die van haar genieten en gewoon veel van haar houden. Dan zal zij graag wat extra leven en liefde in huis komen brengen!