Esme is een grote, stabiele, zelfverzekerde dame van bijna drie jaar jong en op zoek naar een heerlijke plek waar zij heel erg welkom is!

Esme komt uit Spanje, waar zij is gevonden en poosje in de opvang heeft gewoond. En daar heeft zij het hart van vele vrijwilligers inmiddels gestolen. Maar onlangs heeft zij de reis naar Nederland gemaakt en is zij bij ons in de opvang gekomen. En wij mogen haar nu helpen zoeken naar een plek wat zij thuis mag gaan noemen! Esme kan het prima vinden met andere honden en begrijpt de hondentaal heel goed. Zij is wel echt een leider en daarom plaatsen wij haar niet samen met een andere teef van hetzelfde kaliber. Esme kan het helaas niet vinden met katten en wij zoeken voor haar dan ook een plekje zonder katten. Esme vindt het heerlijk om bij je te zijn, houdt van knuffelen, vindt het heerlijk om met je op stap te gaan, is zo hier en daar een tikje eigenwijs en ze is echt een hele fijne en stabiele dame! Wij denken dat Esme niet heel gelukkig wordt van een druk en jong gezin, maar een wat rustiger gezin, met kinderen boven de 12 jaar, moet geen enkel probleem zijn!

Een heerlijke hond dus, op zoek naar lieve mensen die haar geweldig vinden, die van wandelen houden, die haar een stoere dame vinden en die het heerlijk vinden dat zij zelfverzekerd is en die haar een heerlijke toekomst kunnen bieden! U krijgt dan deze kanjer in huis, die haar best zal gaan doen en zal genieten van een eigen plek op deze wereld. U bent van harte welkom om in levende lijve kennis met haar te komen maken. Dan kan zij zelf laten zien wie zij is!