Demen is een heel vriendelijk, zachtaardig, slim en fijn mannetje van 10 maanden jong. En natuurlijk op zoek naar lieve mensen die hem een toekomst willen bieden!

Demen is, samen met zijn twee broertjes, bij ons gekomen vanuit Egypte. Dit mannetje is samen met zijn broertjes gevonden en gelukkig liefdevol opgevangen bij mensen die zich het lot van dit gezin aan heeft getrokken. Demen is opgegroeid tussen de paarden en heeft daar een prachtige start gemaakt. Hij heeft genoten van alle aandacht van de mensen, kon heerlijk spelen en rennen en heeft zich prachtig ontwikkeld. Demen is onlangs bij ons in de opvang gekomen en moest natuurlijk heel erg wennen aan alles. Hij kan niet zo goed aan de riem lopen en dat vindt hij dus heel spannend. En daar zullen zijn nieuwe baasjes aandacht aan moeten besteden. Hij doet wel heel erg zijn best en dat is zo schattig. Als je hem roept, dan komt hij direct bij je voor een knuffel! Demen kan het uitstekend vinden met andere honden, hij begrijpt de hondentaal heel erg goed en voor hem zou het natuurlijk fijn zijn om in zijn nieuwe familie een hondenvriend of -vriendin te hebben. Met katten kan Demen het niet vinden, hij vindt ze heel erg eng en dat is niet helemaal eerlijk voor hem, om zijn leven met een kat te moeten delen. Demen is lief voor alle mensen, groot en klein en vindt het dus erg fijn om bij je te zijn en met je te knuffelen. Demen zal nog aan de wereld moeten gaan wennen en heeft tijd nodig om overal mee vertrouwd te raken. Hij doet erg zijn best en dat siert hem enorm en wij denken dat hij, samen met zijn nieuwe baasjes, grote stappen zal gaan maken.

Voor Demen zoeken wij ervaren baasjes, die hem zullen steunen, die er voor hem zijn, die geduldig zijn en hem gelukkig willen maken. U krijgt dan dit prachtige en erg lieve mannetje in huis, die zijn best zal doen en dankbaar zal zijn. U bent van harte welkom om hem in levende lijve te komen ontmoeten. Hij stelt zich dan graag aan u voor!