Daina is een werkelijk prachtige, dappere, zelfverzekerde, eerlijke, slimme en bijzondere dame van ruim 1 jaar jong en op zoek naar mensen die haar geweldig vinden! Want zij is echt een dijk van een hond!

Wij denken dat Daina een kruising is tussen een Mastin Espagnol en een Galgo en dat maakt dat zij van beide honden het beste heeft. Zij is sterk, sierlijk, snel en prachtig! Daina komt uit Spanje, waar zij is gevonden en waar zij een poosje in de opvang heeft gewoond. En nu is zij bij ons in de opvang en mogen wij haar helpen zoeken naar een fijn thuis. Daina is een heel sociale dame, zij staat er echt, is gek op mensen, houdt van knuffelen, vindt het geweldig om samen met je op stap te gaan, kan prachtig hard rennen en zij vindt spelen heel erg leuk. Daina is heel sociaal met andere honden, begrijpt de hondentaal uitstekend en staat er echt. Zij zou een roedel kunnen leiden en dat maakt dat wij haar liever niet bij een andere teef van hetzelfde kaliber plaatsen. Een andere type teef dan dat zij is, is geen enkel probleem en een reu natuurlijk al helemaal niet! Daina kan het niet vinden met katten en daarom zoeken wij voor haar een plekje zonder kat. Daina is gek op mensen, vindt het heerlijk om samen op pad te gaan, om nieuwe dingen te ontdekken en is een trotse dame. Omdat zij zo groot is en sterk en wij niet weten of zij ooit met kleine kindjes heeft gewoond, plaatsen wij haar niet in een gezin met kinderen onder de 12 jaar jong.

Voor Daina zoeken wij lieve mensen die helemaal voor haar willen gaan, die haar een actief leven kunnen bieden, die het heerlijk vinden dat zij is wie zij is, die haar alle tijd geven om te wennen en die haar gelukkig willen maken. U krijgt dan deze geweldige dame in huis, die dankbaar zal zijn, die loyaal zal zijn en die haar best zal gaan doen voor u! Komt u gauw eens in levende lijve kennis met haar maken?