Costa is een ontzettend leuk, grappig, blij, erg lief en zachtaardig meisje van 1 jaar jong en op zoek naar lieve mensen die haar gelukkig willen maken! Costa komt uit Roemenië, waar zij op straat is gevonden, toen zij nog maar een pupje was…

Een paar weken geleden is deze kleine meid bij ons in de opvang gekomen en inmiddels woont zij sinds 2 weken in een gastgezin. En daar heeft zij ontzettend veel geleerd! Zij kan inmiddels heel goed aan de riem lopen, is zindelijk, kent de geluiden in huis, geniet van het spelen en slapen bij de andere honden in dit gezin, kan het prima vinden met een kat en speelt heel graag. Zij is heel gek op knuffelen en hecht zich gauw aan haar vaste verzorger en zij wil heel erg graag haar best voor je doen. Zij maakt heel veel contact met je en is een slimmerd!

Costa is een schat van een hondje dat op zoek is naar lieve mensen die haar alle tijd willen  bieden om aan nog veel meer dingen te wennen, die haar heel veel willen leren, die haar steunen en er voor haar zijn, die haar alles op haar eigen tempo willen laten doen en die dus helemaal voor haar willen gaan. U krijgt dan dit leuke, mooie, fijne en slimme meisje in huis, die dankbaar zal zijn, haar best voor u zal gaan doen en u zal verbazen hoe graag zij alles wil! U bent natuurlijk van harte welkom om haar in levende lijve te komen ontmoeten en dat kan na afspraak!