Ciclon is een prachtige, erg lieve en zachte vent van 6 jaar jong en op zoek naar lieve mensen die hem een hele fijne plek kunnen bieden! Want dat verdient deze lieve jongen enorm en dat gunnen wij hem erg!

Ciclon komt uit Spanje, waar hij door zijn eigenaar aan een boom was vastgebonden. Gelukkig wist Ciclon hier uit los te komen en heeft hij een poosje gezworven en zich in leven gehouden door afval te zoeken. Maar gelukkig werd hij opgemerkt en is hij veilig gesteld. En in de opvang opgevangen. Waar hij weer tot zichzelf mocht komen, waar hij weer voldoende voedsel kreeg, waar hij mee mocht wandelen en waar hij mensen weer vertrouwde en mocht genieten van aandacht en knuffels. En inmiddels is Ciclon bij ons in de opvang en mogen wij hem helpen zoeken naar baasjes die hem heel erg welkom willen heten! Ciclon is heel sociaal met andere honden en begrijpt de hondentaal prima. Ook heeft Ciclon respect voor katten die aan honden zijn gewend. Dus hij zou ook samen kunnen leven met een kat die aan honden is gewend. Ciclon is dus gek op alle mensen, vindt het geweldig om te knuffelen en bij je te zijn, om met je te gaan wandelen en daarnaast is hij ook echt een Mastin, die heel goed zelf kan nadenken en mogelijk daardoor wat eigenwijs overkomt. Omdat Ciclon zo groot is en hij nogal wat heeft meegemaakt in zijn leven, plaatsen wij hem niet bij een gezin met kinderen onder de 12 jaar.

Voor Ciclon zoeken wij lieve mensen die lekker de ruimte hebben, die hem een stabiele en veilige plek kunnen bieden, die hem begrijpen en snappen dat hij zo slim is, die er voor hem zijn en hem alle tijd geven om te wennen aan opnieuw een nieuw leven. U krijgt dan deze trouwe en bijzonder knul in huis, die dankbaar zal zijn, loyaal en zijn leven voor u zal geven! U bent natuurlijk van harte welkom om hem te komen ontmoeten, zodat hij zichzelf aan u voor kan stellen! Komt u gauw langs voor hem?