Charlotte is een prachtige, lieve, vriendelijke en leuke dame van bijna 4 jaar jong. En op zoek naar lieve mensen die haar een hele fijne toekomst willen bieden! Charlotte komt uit Roemenie, waar zij op straat is gevonden. Vervolgens heeft zij een poos in de opvang aldaar gewoond en inmiddels is zij bij ons en mogen wij haar helpen zoeken naar een liefdevol thuis.

Charlotte was hier eerst erg bang om aan de riem te lopen, maar inmiddels snapt ze dat wij lief voor haar zijn en dat het aan de riem lopen best leuk kan zijn. Wij moedigen haar aan en dan komt ze schoorvoetend mee. Wij denken dat zij op straat is gevangen door hondenvangers en daarom zo’n angst had om aan de riem te lopen. En dan is het ook te begrijpen dat ze dit niet zo leuk vindt. Maar zoals gezegd, Charlotte doet haar best en begint, met kleine stapjes, steeds meer te genieten van een wandeling.

Charlotte vindt het heel erg fijn als zij in het gezelschap is van een andere hond, die haar kan laten zien hoe leuk het eigenlijk is om samen op stap te gaan. Zij is heel erg sociaal met andere honden en begrijpt de hondentaal heel goed, zij speelt graag met ze en vindt het gewoon fijn dat zij er ook zijn. Charlotte vindt katten erg leuk, zij begroet ze kwispelend en wij denken dat zij katten kent en hier mogelijk ook mee heeft samen gewoond. Charlotte vindt mensen erg leuk, geniet van veel knuffels, is ontzettend graag bij je, wil erg graag haar best voor je doen en wil heel graag nieuwe dingen leren.

Voor haar zou het heerlijk zijn om mensen te vinden die haar heel veel willen leren, die er voor haar zullen zijn, die haar vertrouwen geven, die haar steunen als zij het moeilijk heeft en die geduldig zijn. Want Charlotte zal nog aan de wereld moeten wennen en daar heeft zij tijd voor nodig. Een druk gezin lijkt ons niet geschikt voor deze jongedame, want wij denken dat zij in een rustige omgeving het beste tot haar recht zal komen en de grootste stappen zou kunnen maken. Voor deze lieverd zoeken wij dus lieve en geduldige mensen die het avontuur met haar aan durven gaan, die haar steunen, die haar blij gaan maken en die helemaal voor haar willen gaan. U krijgt dan een prachtige, trouwe en erg lieve hond in huis, die haar best zal gaan doen en haar hart aan u zal schenken. U bent van harte welkom om in levende lijve kennis met haar te komen maken. Dan kan zij zelf laten zien hoe bijzonder zij is!