Camino, een prachtige, erg lieve en zachtaardige dame van bijna 2 jaar jong. En deze lieverd is op zoek naar lieve mensen die haar een hele fijne toekomst willen bieden.

Camino komt uit Spanje, waar zij is gevonden en waar zij een poosje in de opvang heeft gewoond. En nu is zij bij ons in de opvang en mogen wij haar helpen zoeken naar mensen die helemaal bij haar passen. Camino heeft een heel lief en zacht karakter, zij vindt het heel erg fijn om bij je te zijn, houdt erg van knuffelen, geniet van aandacht en geniet erg van lange wandelingen. Zij vindt het heerlijk om met je op stap te gaan, loopt keurig aan de riem en geniet!

Camino kan het prima vinden met andere honden en geniet ervan om lekker met ze te rennen en te spelen. Ook deelt zij met alle plezier haar mand en kennel met een andere hond. Dus het is voor haar geen enkel bezwaar dat er al een hond bij haar nieuwe familie woont. Met katten kan Camino het niet vinden, dus wij zoeken een plekje zonder kat voor haar.

Camino is lief voor alle mensen, zij vindt iedereen even lief en knuffelt erg graag! Voor Camino zoeken wij hele lieve mensen die haar gelukkig willen maken, die van wandelen houden, die van knuffelen houden, die met haar gaan spelen, die haar alles gaan leren wat nodig is, die haar alle tijd bieden om te wennen en die met haar de toekomst in willen stappen. U krijgt dan dit bijzondere meisje in huis, die haar best zal gaan doen en dankbaar zal zijn! Komt u gauw eens kennis met haar maken?