Camillo is een prachtige, enthousiaste en zelfverzekerde knul van 5 jaar jong en dit heerschap is op zoek naar een fijne plek wat hij thuis mag gaan noemen!

Camillo komt uit Spanje, waar hij is gevonden op straat. Dus helaas weten wij niets van zijn verleden. Maar inmiddels heeft hij laten zien wie hij is en wij denken dat hij mensen heel erg blij gaat maken met zijn komst! Camilo is een heel sociale hond met andere honden, hij begrijpt de hondentaal uitstekend, speelt en rent graag met ze en vindt het fijn dat zij er ook zijn. Met katten heeft Camillo deze chemie niet en daarom zoeken wij voor hem een plekje waar hij zijn leven niet hoeft te delen met een kat. Camillo is gek op knuffelen, wil graag nieuwe dingen leren en hij vindt het heel fijn om bij je te zijn. Hier en daar is hij een beetje eigenwijs, maar dat mag natuurlijk. Omdat Camillo zo enthousiast is en ook veel zelfvertrouwen heeft, plaatsen wij hem niet in een gezin met kinderen onder de 16 jaar.

Camillo is op zoek naar lieve baasjes die hem alle tijd geven om te wennen, die van lange wandelingen houden, die actief zijn, die hem nog een aantal nieuwe dingen willen leren, die geduldig met hem zullen zijn en hem natuurlijk een hele fijne toekomst willen bieden. U krijgt dan deze blije, leuke en enthousiaste knul, die erg zijn best zal gaan doen, dankbaar zal zijn en zal gaan genieten van iedere dag die jullie samen gaan beginnen! U bent van harte welkom om hem in levende lijve te komen ontmoeten en lekker met hem te gaan wandelen. Dan kan hij zelf laten zien hoe en wie hij is!