Butch: een vreselijk leuke, vriendelijke en sociale Bullmastiff van net 2 jaar jong. Butch is als pup bij mensen komen wonen en heeft hier een goede opvoeding en socialisatie gehad en is daardoor ook een hele leuke knul geworden! Wegens privé omstandigheden kon hij hier niet langer blijven en is hij bij ons gekomen. En wij mogen deze knul nu helpen zoeken naar een plekje waar hij heel gelukkig wordt! Helaas heeft Butch een omgevingsallergie en is hij erg allergisch voor een aantal grassen en pollen. Zijn baasje heeft veel onderzoeken laten doen, heeft zelfs geprobeerd om hem te desensibiliseren en heeft kosten nog moeite bespaard om het voor Butch zo goed mogelijk te doen. Maar helaas is een onderhoudsdosering medicatie voor Butch nog steeds echt nodig. En Butch is dus heel gevoelig op zijn huid. Wat betekent dit voor Butch? Hij zal zijn hele leven op medicatie moeten blijven, zijn vacht moet goed verzorgd worden en hij zal mogelijk net iets vaker naar de dierenarts moeten. Hij is momenteel heel stabiel en zijn vacht ziet er super uit gelukkig! Maar dit is natuurlijk iets wat u van tevoren moet weten. U kunt natuurlijk alle informatie over zijn allergie bij ons opvragen en wij kunnen u alles uitleggen wat nodig is.

Butch is heel erg lief en erg vriendelijk tegen iedereen en vindt mensen gewoon geweldig! Butch gaat ook erg graag mee wandelingen maken en luistert erg goed, zeker in ruil voor een snoepje doet hij nog meer zijn best. Butch vindt het ook leuk om te spelen en vergeet soms even dat hij 60 kg is, maar als hij te lomp is geweest komt hij komt hij je graag een dikke knuffel geven!

Butch is erg sociaal met andere honden en spreekt de hondentaal heel erg goed. Hij heeft altijd samen gewoond met een andere grote hond en wij denken ook dat hij het heel leuk zou vinden om weer met een andere hond samen te wonen.

Ook is hebben wij keken hoe hij met katten is en ook dat is geen probleem voor deze leuke knul. Hij vindt het heel normaal dat zij er ook zijn en hij zou zijn toekomstige huis dus kunnen delen met een kat. Al moeten de kattenbrokjes wel goed weggezet worden. 😉

Voor Butch zoeken wij dus hele leuke en lieve mensen die hem graag een gouden mandje willen geven! Die lekker op pad gaan met hem en gewoon veel van hem houden.