Brutus en Dexter zoeken een liefdevol plekje wat zij opnieuw thuis mogen noemen! Want Brutus en Dexter hebben het fijnste huis wat ze zich maar kunnen wensen, maar helaas moet hier noodgedwongen verandering in komen.

De baasjes van deze prachtige jongens willen ze het liefste houden, zijn stapel op ze, houden enorm van ze, maar door een plotselinge verandering in hun gezondheid, kunnen ze niet anders dan  een andere familie voor ze zoeken. Hier hebben ze vanzelfsprekend heel veel verdriet van, maar zij willen zo graag dat de jongens goed terecht komen. En wij willen ze daar natuurlijk bij helpen.

Brutus en Dexter zijn beiden herplaatsers en zijn beiden liefdevol opgevangen door deze mensen. Zij zijn kanjers en zijn gek op elkaar en daarom zoeken wij een plekje voor hun beiden. Ze zijn gecastreerd, helemaal gezond en erg lief en trouw!

Dit is wat de baasjes van Brutus en Dexter over ze schrijven:

Dexter is bijna 6 jaar jong,  hij is een ontzettende lieve hond. Wanneer Dexter eenmaal gewend is, is hij erg waaks en beschermend. Er komt niemand onopgemerkt het erf op. Dex luistert heel goed. Kent de commando’s zitten, liggen, pootje, high five. Mag graag stukje wandelen. Wanneer er tijdens de wandeling fietsers, wandelaars met of zonder hond langs, komen laten we Dex zitten. Pas als deze voorbij zijn mag die weer met ons verder lopen. Dat doet hij heel trouw. Dex kan goed aan de riem lopen , maar kan ook prima los lopen. Hij trekt niet aan de riem . Dex heeft ruimte nodig en kan ook goed in huis zijn. Wil graag op de bank als hij daar de kans voor ziet. Hij is een enorme knuffelkont. Kippen, konijnen, fazanten enz. zal die niet snel achteraan gaan. Hij ziet ze dagelijks. Met katten heeft hij geen ervaring.

Brutus is 6 jaar jong en is een vrolijke snuiter. Mag graag ravotten . Kan goed met andere honden om gaan. Katten, geen idee. Konijnen, kippen en fazanten zal hij met rust laten, maar vindt ze wel interessant. Hij de commando’s zitten, liggen , poot, high five. Hij wil alles voor je doen en is erg leergierig. Hij kan goed lange afstanden lopen los een aan de riem . Ook Bruut laten we zitten wanneer er voorbijgangers langs komen. Hij wil het wel eens vergeten. Maar zal niets doen. Brutus en Dexter hebben de hele dag door brokken en water staan en speelgoed. Ze mogen graag samen trekken aan een oude lap. Ze zullen elkaar nooit bijten. Brutus kan binnen en buiten. Hij heeft graag ruimte om zich heen. Maar zit ook heel graag bij ons op schoot. Hij wil ook graag naast ons liggen en valt dan zo in slaap. Daar geniet hij enorm van.