Bolle is een wijze, enthousiaste, blije, stoere en zelfverzekerde knul van bijna 5 jaar jong en op zoek naar stoere baasjes die hem heel erg welkom willen heten! Bolle komt uit Turkije, waar hij op straat leefde en waar hij meerdere keren door hondenvangers is gevangen… Hij kwam dan in het gemeenteasiel terecht, waar hij na een korte periode zou worden ingeslapen. Maar gelukkig zijn er lieve mensen die daar ook wonen en die hem op straat misten en begrepen dat hij daar zou zijn. En zij hebben hem er een aantal keer weer uitgehaald en op een gegeven moment hebben zij hem in een pension ondergebracht, omdat Bolle gewoon heel makkelijk te vangen was en hij dus steeds weer in het asiel zou worden gebracht. En Bolle heeft laten zien wat een kanjer hij is in het pension, hij heeft daar veel vrienden gemaakt, was stapel op één van de medewerkers waar hij iedere dag mee ging wandelen en heeft daar genoten.

Inmiddels heeft hij de reis naar Nederland gemaakt en verblijft hij bij ons in de opvang. En wij mogen hem nu helpen zoeken naar een plekje wat hij echt zijn thuis mag gaan noemen. Bolle is een blije vent, hij is enthousiast en sterk, is zelfverzekerd en weet wat hij graag wil en daar zoeken wij dus mensen bij die dit geweldig vinden! Bolle kan het prima vinden met andere honden, maar is beslist duidelijk en een leider die leiding kan en wil geven. Bolle heeft op straat samen gewoond met katten en wij zien hier ook dat hij respect heeft voor katten. Dus Bolle zou prima met een kat samen kunnen leven die respect heeft voor honden.

Omdat Bolle groot en sterk is, zelfverzekerd en zelfstandig en hij heel enthousiast is, plaatsen wij hem niet in een gezin met kinderen. Dat is teveel van het goede voor deze grote knul. Voor Bolle zijn wij op zoek naar mensen die ervaring hebben met honden, die het heerlijk vinden om veel met hem te ondernemen, die van wandelen houden, die het leuk vinden hem nog veel te leren, die samen met hem de wereld gaan ontdekken en die helemaal voor hem willen gaan. Die hem alle tijd geven om te wennen en hem heel erg welkom willen heten. U krijgt dan deze grote, lieve, knuffelbare en toch ook stoere vent in huis die dankbaar en blij zal zijn! U bent meer dan welkom om hem in levende lijve te komen ontmoeten, dan stelt hij zichzelf graag aan u voor!

Bolle 4