Benny is een bijzondere knul van ruim 2 jaar jong en op zoek naar mensen die hem geweldig vinden! Want Benny vindt zichzelf fantastisch en hij is niet zomaar van plan deze mening op te geven. Hij straalt dit natuurlijk ook helemaal uit en hij vindt het onbegrijpelijk dat iemand hem mogelijk minder leuk vindt. Wij hebben al geprobeerd uit te leggen dat bescheidenheid siert, maar tot nu toe wil hij hier niets van weten.

Benny komt uit Spanje, waar hij is gevonden en waar hij vervolgens een poosje in de opvang heeft gewoond. Inmiddels is hij bij ons in de opvang en hopen wij dat er mensen voor hem komen, die hem net zo speciaal vinden als dat hij zichzelf vindt. Benny is een stevige knul en ook best sterk. Dat maakt dat zijn baasjes ook wel stevig in hun schoenen moeten staan. Want Benny trekt nog behoorlijk aan de riem en hij moet leren dat het de bedoeling is dat hij dit niet meer doet. Benny kan het redelijk goed vinden met andere honden al heeft hij niet echt respect voor alle grenzen van andere honden en ook hierin vindt hij zichzelf weer het meest belangrijk. Dus het is geen optie dat Benny zijn leven gaat delen met een andere hond. Hij verblijft hier in de opvang met een hele duidelijk dame aan zijn zijde en daar heeft hij respect voor, dus zij is wel een optie voor hem. Met katten kan Benny het niet vinden en hij kan zijn leven dan ook niet delen met een kat. Omdat Benny is wie hij is, plaatsen wij hem niet in een gezin met kinderen. Dat heeft vooral te maken met het feit dat hij zich dan boven de kinderen wil gaan plaatsen en dat kan nooit de bedoeling zijn.

Voor Benny zoeken wij mensen die ervaring hebben met honden, die hem leiding kunnen geven, die hem veel beweging kunnen bieden, die hem nog een heleboel dingen gaan leren, die hem de tijd geven om te wennen en die regels gaan uitleggen. U krijgt dan deze vrolijke knul in huis, die van knuffelen houdt, die op zijn manier zijn best doet en die heel erg zal genieten van het hebben van een eigen plekje op deze wereld! U bent van harte welkom om in levende lijve kennis met Benny te komen maken, dan kan hij zelf laten zien wie hij is!