Beccy is een grote, zelfverzekerde, stoere en stabiele dame van 10 maanden jong. En op zoek naar baasjes die helemaal bij haar passen en het geweldig vinden wie en hoe zij is!

Want Beccy heeft baasjes nodig die haar aan kunnen en die snappen hoe intelligent, trots en bijzonder zij is! Beccy komt uit Spanje, waar zij op straat liep en niet begreep wat er nou precies allemaal was gebeurd. Zij was toen nog een pup natuurlijk. Na een poosje in de opvang te zijn geweest, begon Beccy te vertrouwen, begon zij zelfverzekerd te worden en kwam zij voor knuffels en aandacht bij haar verzorgers. Ze begon te spelen en zij werd steeds een beetje zekerder en dapperder en dat resulteert nu in wie zij is. Beccy kan het uitstekend vinden met andere honden, zij begrijpt de hondentaal heel goed, speelt graag met ze en vindt het fijn dat zij er ook zijn. Met katten kan Beccy het helaas niet vinden en daarom zoeken wij een plekje voor haar zonder kat. Beccy vindt mensen heel leuk, is graag bij je, vindt het heerlijk om een lange wandeling te maken en samen alles te ontdekken wat nieuw is. Zij vindt knuffelen fijn en wil graag verbinding met je maken en dat is een prachtige eigenschap van haar. Maar zoals eerder gezegd, is Beccy ook zelfverzekerd en zal zij mogelijk ook graag haar eigen dingen doen en onderzoeken en wij denken dat haar nieuwe baasjes haar hierin moeten gaan begeleiden en haar wat grenzen gaan geven.

En daarom zoeken wij voor deze jongedame mensen die ervaring hebben met honden, die haar kunnen begrenzen, die haar alles gaan leren wat nodig is, die haar respecteren en haar met geduld willen uitleggen hoe alles werkt in het leven. En omdat Beccy dit nodig heeft, plaatsen wij haar niet in een gezin met kinderen onder de 12 jaar. Wilt u Beccy een fijne toekomst bieden, wilt u haar gelukkig maken en voor haar gaan, wees dan van harte welkom om haar eens te komen ontmoeten. Dan kan zij zelf aan u laten zien wie zij is!