Auris is een prachtige, leuke, sterke, vrolijke en fijne dame van net 1 jaar jong en op zoek naar lieve mensen die haar een heerlijke toekomst willen gaan bieden! Auris komt uit Spanje, waar zij als jonge hond is gevonden, samen met haar familie… Gelukkig maar dat zij zijn gevonden en hierdoor ook een toekomst in het verschiet hebben.

Auris heeft de afgelopen maanden in de opvang in Spanje gewoond en vervolgens een poosje in Nederland bij een familie en heeft daar al een aantal dingen geleerd, zoals het netjes aan de riem lopen en het samen werken met mensen. En dat kan Auris echt heel goed, samenwerken en zij maakt constant contact met je en wil het heel graag goed doen! Daarnaast vindt Auris het ook heerlijk om met je te knuffelen en geniet gewoon van de aandacht die zij krijgt.

Auris kan het uitstekend vinden met andere honden en begrijpt de hondentaal prima. Zij speelt graag met ze, ligt graag bij ze en vindt het gewoon heel vertrouwd allemaal. Met katten heeft zij deze chemie niet en daarom zoeken wij voor deze dame dan ook een plekje zonder kat. Auris is lief en vriendelijk voor alle mensen, maar wij denken dat zij nu niet op haar plek is in een gezin met kinderen onder de 16 jaar. Want Auris mag nu aan de beurt zijn voor alle aandacht, voor het samen de wereld ontdekken, voor alles leren wat er nodig is en dat zij dus op nummer 1 komt te staan. En dat gunnen wij haar ook enorm!

Voor Auris zoeken wij lieve mensen, die al ervaring hebben met honden, die het heerlijk vinden om met haar de wereld te ontdekken, die haar heel veel willen leren, die er voor haar zijn en haar alle tijd kunnen bieden om te wennen aan een leven van gewenst zijn! U krijgt dan een hele trouwe, loyale en fijne hond, die haar uiterste best voor u zal doen en erg dankbaar zal zijn. U bent meer dan welkom om haar te komen ontmoeten, zodat u in levende lijve kennis met haar kan maken!

Auris 4