Arap is een knul van ruim 9 jaar jong die op zoek is naar een heel liefdevol en speciaal thuis. Arap is namelijk een knul die vertrouwen nodig heeft en daar dan ook naar op zoek is en wij willen hem graag hierbij helpen.

Arap is als pup bij mensen komen wonen en is bij ons gekomen omdat het thuis niet meer ging. Vervolgens vond hij 3 jaar geleden een fijn thuis bij een lieve meneer en zij samen waren heel erg gelukkig en genoten van elkaars gezelschap. Maar helaas is zijn baasje onlangs overleden en is Arap opnieuw op zoek naar een liefdevol thuis! Arap is een onzekere knul en vindt het bijvoorbeeld heel spannend om een knuffel te krijgen en is op zijn hoede. En dat komt natuurlijk niet zomaar… Bij nieuwe mensen die hij nog niet kent, kijkt hij de kat uit de boom en wacht hij even af hoe je bent. Als hij je kent is hij veel rustiger en is dan oprecht blij je te zien en vindt het heerlijk om dan met je op stap te gaan. Hij vindt het geweldig om lange wandelingen te maken en is dan heel dankbaar. Als Arap thuis is, dan is hij wat stoerder en slaat keurig aan als er mensen aan de deur komen. Hij kan langere tijd alleen thuis blijven, is keurig zindelijk en is het huiselijke leven dus gewend. Arap kan het prima vinden met andere honden en verblijft hier in de opvang ook bij verschillende andere honden. Hij begrijpt de hondentaal en dat is prachtig om te zien. Het schijnt dat hij kleine hondjes niet zo leuk vindt en dat mag natuurlijk. Met katten kan Arap het beslist niet vinden en hij heeft een jachtinstinct. Dus los lopen is iets wat flink getraind moet gaan worden en tot die tijd moet hij toch echt aan de riem blijven. En samenwonen met een kat is dus geen optie voor deze jongeman. Arap heeft vele kinderen in zijn leven gezien en dat ging allemaal uitstekend samen. Maar omdat Arap is zoals hij is, hij de tijd nodig heeft om te wennen en hij nu op de eerste plaats moet komen te staan, plaatsen wij hem niet in een gezin met kinderen.

Voor Arap zoeken wij een liefdevol thuis waar hij alle tijd krijgt om te wennen, waar hij rustig vertrouwen in zijn baasjes mag krijgen en waar hij gelukkig mag worden. En wat zal hij dankbaar zijn en wat zal hij dan gaan genieten van zijn leven. En dat gunnen wij hem zo enorm! Een bijzondere knul dus, op zoek naar een speciaal plekje voor hemzelf! U bent van harte welkom om kennis met hem te komen maken!

Arap - gereserveerd 4