Aquilino: een actief, speels, grappig, eigenwijs en vrolijk ventje van 2 jaar jong. En dit mannetje zoekt een heel fijn plekje waar hij heel erg welkom is.

Aquilino komt uit Spanje, waar hij op straat werd gevonden en waar hij gelukkig werd geholpen. Hij werd naar de opvang gebracht en daar heeft hij een aantal maanden gewoond. En onlangs heeft hij de reis naar Nederland gemaakt en mogen wij hem helpen zoeken naar lieve mensen die helemaal bij hem passen. Aquilino is een hondje dat erg lief en zachtaardig is, maar wel het nodige heeft meegemaakt in zijn leven. In de eerste instantie was hij erg onzeker, dit was toen hij net bij ons binnen was. Hij vond het heel spannend om aangelijnd te worden en in de kennel was hij niet op zijn plaats. Dus hebben wij hem verplaatst naar ons seniorenverblijf, waar hij in een woonkamer leeft en daar knapte hij zienderogen op. Aquilino heeft volgens ons erge honger gehad, hij schrokt zijn eten naar binnen en lijkt altijd honger te hebben. Inmiddels gaat het beter nu hij meerdere keren per dag eten krijgt in een snuffelmat en kan hij iets langer genieten van zijn eten. Wij hopen dat hij ooit gaat begrijpen dat er altijd voldoend voedsel voor hem zal zijn. Hij beschermd zijn eten niet en laat ons rustig bij zijn eten.

Aquilino ligt graag bij andere honden, hij speelt graag met ze en voelt zich heel erg veilig bij ze. En wij denken dat het voor hem heerlijk zal zijn om een hondenvriend of -vriendin te hebben, waar hij zich aan kan optrekken en waar hij zich veilig bij voelt. Aquilino wil heel graag met je knuffelen, hij ligt graag bij je op de bank en vindt het heerlijk om bij je te zijn. Hij zoekt tijdens een wandeling veel steun bij je en wil het heel graag goed doen. Hij is lief voor alle mensen, groot en klein, maar wij denken dat een druk gezin niet heel goed bij hem past. Hij wordt vaak wat druk bij veel prikkels en wij denken dat hij wel wat rust kan gebruiken. Aquilino kan het niet vinden met katten en wij zoeken dan ook een plekje zonder katten voor hem. Voor dit leuke mannetje zoeken wij hele lieve mensen die geduldig met hem zijn, die hem alle tijd en rust geven om te wennen aan zijn nieuwe leven, die hem in alle rust kennis laten maken met zijn nieuwe omgeving en die hem willen steunen in dit proces. Mensen die mogelijk al een andere hond hebben waar hij zich aan kan optrekken en mensen die hem alles gaan leren wat nodig is. U krijgt dan een heel leuk, lief, grappig en bijzonder mannetje in huis, die dankbaar zal zijn voor deze kans en zijn best zal doen. U bent van harte welkom om Aquilino in levende lijve te komen ontmoeten, dan kan hij zelf laten zien wie hij is.