Alegria is een ongelooflijk knap, intens lief en grappig meisje van 3 jaar jong en op zoek naar een speciaal plekje wat zij thuis mag gaan noemen! Alegria komt uit Roemenië, waar zij op straat is gevonden en waar zij een poosje in de opvang heeft gewoond.

Vervolgens heeft zij de reis naar Nederland gemaakt en is zij inmiddels al een poosje bij ons in de opvang. En daar heeft zij laten zien wie en hoe zij is en zij heeft grote stappen gemaakt. Want toen deze kleine meid bij ons binnen kwam was zij heel onzeker, durfde zij geen stap te zetten als zij aan de riem was, vond alle nieuwe mensen spannend en wist zij gewoon niet zo goed hoe alles werkte. Maar zij is bij onze seniorhonden komen wonen, waar zij de mogelijkheid had om lekker in een huiselijke omgeving te wonen. En dat heeft haar heel erg goed gedaan! Zij leerde dat het bezoek altijd gezellig was, dat knuffels fijn zijn, dat spelen leuk is en dat zij heerlijk op de bank kon liggen. En wij zagen haar lekker opknappen en dat was erg leuk om te zien! Inmiddels durft zij ook steeds beter aan de riem te lopen en heeft zij onlangs een heel eind gewandeld en zij vindt dit steeds minder spannend. Alegria kan het heel goed vinden met andere honden, begrijpt de hondentaal heel erg goed, is heel sociaal, ligt graag bij ze te slapen of te luieren, speelt graag met ze en leert ontzettend veel van ze. Een andere hond in haar nieuwe huis zou geweldig voor haar zijn. Alegria vindt katten een klein beetje gek, maar op zich prima dat zij er ook zijn. Dus als u een kat hebt, die aan honden is gewend, dan moet dat geen probleem zijn met deze kleine meid. Alegria is lief voor alle mensen, groot en klein. Maar een druk en jong gezin lijkt ons niet geschikt voor haar. Want zij is immers onzeker en kan soms nog erg schrikken van nieuwe dingen.

Dus wij denken dat een rustige plek beter bij haar zal passen. Een plekje waar zij overal aan kan gaan wennen in haar tempo, een plekje waar ze alle tijd gaat krijgen, waar zij veel zal gaan leren en waar zij zal begrijpen dat haar baasjes er voor haar zijn, haar zullen steunen en samen met haar de wereld willen gaan ontdekken! Een bijzonder meisje is deze lieverd, op zoek naar lieve mensen met veel geduld en liefde en die helemaal voor haar willen gaan! U bent van harte welkom om haar in levende lijve te komen ontmoeten!