Aldrin is een ontzettend knappe, stabiele en vriendelijke vent van 10 jaar jong en op zoek naar een plekje wat hij eindelijk thuis mag gaan noemen. Want Aldrin heeft er inmiddels al vijf en een half jaar asiel op zitten en wij gunnen het hem zo dat hij nu een echt thuis zal krijgen.

Aldrin komt uit Spanje, waar hij ruim vijf jaar geleden werd gevonden en heeft daar al uitgebreid laten zien wat een geweldige hond hij is. Veel mensen die daar in de opvang werken waren inmiddels al heel gek op hem en gunden hem natuurlijk zijn eigen gouden mand. En onlangs heeft hij de reis naar Nederland gemaakt en hebben wij hem welkom geheten bij ons in de opvang. En wij hopen natuurlijk dat er lieve mensen komen die hem gelukkig willen gaan maken! Aldrin is een hele stabiele vent, hij kan het uitstekend vinden met andere honden en begrijpt de hondentaal prima. Hij vindt het heerlijk om lange wandelingen te maken, om met je op stap te gaan, om nieuwe dingen te ontdekken en hij vindt het ook heerlijk om lekker warm ergens te slapen en een beetje te luieren. En dat mag natuurlijk ook op zijn leeftijd. Met katten kan Aldrin het niet vinden en daarom zoeken wij een plekje voor hem zonder kat. Aldrin is vriendelijk voor mensen, begroet iedereen heel lief en vindt het dus fijn om bij mensen te zijn. Omdat Aldrin een zelfverzekerde hond is, wij niet weten of hij ooit met kleine kinderen heeft gewoond en natuurlijk ook op zijn rust is gesteld, plaatsen wij hem niet in een gezin met jonge kinderen. Kinderen vanaf een jaar of 15 moet geen probleem zijn voor hem.

Voor Aldrin zoeken wij lieve mensen die nog van een fijne wandeling houden, die het heerlijk vinden om een knul als Aldrin nog een fijne tijd te geven, die hem de tijd geven om te wennen om weer in een huis te wonen, die hem steunen en er voor hem zijn. U krijgt dan deze leuke en fijne knul in huis, die dankbaar zal zijn en zal gaan genieten van zijn nieuwe leven waarin hij eindelijk gewenst is! U bent van harte welkom om hem in levende lijve te komen ontmoeten en een fijne wandeling met hem te maken. Dan kunt u hem mogelijk leren kennen en zien hoe geweldig leuk hij is!