Alberquito is een prachtige, blije, actieve en vrolijke knul van bijna 3 jaar jong, die op zoek is naar lieve mensen die hem weer gelukkig willen maken. Want deze knul was erg gelukkig, maar helaas is hij door de gezondheid van zijn baasje bij ons terug in de opvang gekomen.

Toen Alberquito bij ons kwam, was hij een pup van een aantal maanden jong en vond toen zijn eigen baasje. Hij was daar heel erg welkom en heeft de afgelopen jaren genoten. Maar Alberquito is een hele sterke hond geworden en heel actief en de gezondheid van zijn baasje laat het niet langer toe hem alles te kunnen geven wat hij nodig heeft en hij heeft het moeilijke besluit genomen om hem bij ons terug te brengen, zodat wij een fijne plek voor hem kunnen vinden waar hij weer gelukkig mag zijn. Alberquito kan het prima vinden met andere honden, hij begrijpt de hondentaal heel goed, vindt het fantastisch om met ze te spelen en te rennen, geniet van hun aanwezigheid en hij zal het geen bezwaar vinden om zijn leven te gaan delen met een andere hond. Alberquito woonde samen met katten, waar hij dus min of meer mee was opgegroeid. Maar alleen deze katten vindt hij prima, want andere katten kan hij beslist niet waarderen en daar wil hij graag achteraan gaan. Dus wij zoeken voor hem een plekje zonder een kat. Alberquito vindt alle mensen lief en leuk en begroet iedereen even enthousiast. Ook als zijn vorige baasje kinderen op bezoek kreeg, was hij een lieverd. Maar wij denken, gezien zijn postuur en zijn kracht, dat een jong gezin niet helemaal passend voor hem is. Kinderen vanaf een jaar of 12 moet geen probleem zijn. Alberquito is natuurlijk gewend om in een huis te wonen, is zindelijk, kan een poosje alleen zijn en vindt het heerlijk om uren te slapen en te luieren.

Voor deze knappe knul zoeken wij lieve mensen die hem nog een aantal dingen willen gaan leren, die actief zijn, die van lange wandelingen houden, die met hem spelen en hem uitdagen. Het liefst mensen die al ervaring hebben met honden en die weten wat deze spetter nodig zal hebben! U bent van harte welkom om Alberquito in levende lijve te komen ontmoeten, zodat hij zelf kan laten zien hoe leuk hij is!