Ada is een knappe, lieve en leuke dame van 5 jaar jong en op zoek naar een eigen plekje waar zij meer dan welkom is! Ada is een fijne hond, zij is trouw, vriendelijk, bescheiden en sociaal en zij is dus op zoek naar lieve mensen die haar een heerlijke en rustige toekomst willen bieden.

Ada komt uit Roemenië, waar zij is gevonden… Zij heeft daar waarschijnlijk wel baasjes gehad, aangezien zij keurig aan de riem loopt en graag bij mensen is. Maar wij zien ook dat zij een knuffel soms wat gek of spannend vindt en dat is natuurlijk ook niet voor niets… Ada vindt mannen in het algemeen moeilijker dan vrouwen. Mogelijk dat zij slechte ervaringen heeft met mannen in het verleden.

Ada is heel trouw en zal haar familie beschermen, zij zal haar leven voor je geven. Ada kan het prima vinden met alle andere honden en begrijpt de hondentaal uitstekend. Zij vindt het fijn dat zij er ook zijn en voelt zich hier fijn bij. Zij kan prima haar grenzen aangeven en dat mag natuurlijk ook! Ada kan het ook prima vinden met katten en het lijkt ook alsof zij gewend is om met ze samen te wonen. Dus ook katten zijn in haar nieuwe familie geen enkel probleem. Ada heeft een poosje in Nederland gewoond bij mensen, maar helaas is zij terug naar de opvang gekomen. Want Ada vond haar baasje nog altijd spannend en dat was natuurlijk verdrietig voor haar. Zij heeft het in huis echt heel knap gedaan allemaal, was zindelijk, kent al wat commando’s en liet zien dat zij haar best wilde doen. Maar Ada bleek tijdens een wandeling toch echt wel gespannen te zijn en ook zijn het met name mannen waar ze op haar hoede voor lijkt te zijn. Een rustige omgeving zal voor Ada dan ook veel passender zijn en daar zijn we nu dan ook naar op zoek!

Voor Ada zoeken wij lieve mensen die haar heel graag een fijne toekomst willen bieden, die heerlijke rustige wandelingen met haar gaan maken, die haar alle tijd geven om te wennen aan haar nieuwe leven, die geduldig zullen zijn en haar gelukkig willen maken en die geen gezin met kinderen hebben, want dat is echt teveel voor dit meisje. U krijgt dan deze kanjer, die dankbaar zal zijn en natuurlijk erg haar best zal gaan doen. Komt u eens langs om haar in levende lijve te ontmoeten? Dan kan zij zelf laten zie wie en hoe zij is!

Ada 4