Abra is een grappig, eigenwijs, te dik en vrolijk mannetje van ruim 7 jaar jong en op zoek naar lieve mensen die hem geweldig vinden om wie hij is! Want niet iedereen vindt het natuurlijk leuk dat een hondje zo eigenwijs is en het is dan ook belangrijk om hier de humor van in te zien.

Abra komt uit Roemenië, waar hij is gevonden… Wij denken dat hij wel een huis heeft gehad en hij kan dan ook prima aan de riem lopen. Maar dat alles komen wij helaas niet te weten…. Abra heeft in Roemenië in het asiel uitstekend voor zichzelf gezorgd en heeft zijn eten daar met verve beschermd. Wat maakt dat hij nu wel een beetje te rond is… Maar zijn eten beschermd hij ook hier ten opzichte van de andere honden, dus dat is wel iets om rekening mee te houden. Wij kunnen wel bij zijn voer, maar andere honden accepteert hij dus niet rondom zijn voer. Abra kan verder prima met andere honden opschieten, hij vindt het uitstekend dat zij er ook zijn en gaat lekker zijn eigen gang. Hij hoeft niet perse een andere hond in zijn nieuwe huis, die behoefte voelt hij niet zo. Omdat Abra zijn voer beschermd tegenover andere honden, plaatsen wij hem niet in een gezin met een kat. Want wij denken dat hij dit ook niet zal accepteren van een kat en dat is gewoon niet eerlijk!

Abra is gek op mensen, op knuffelen en op bij je zijn. Hij vindt het zalig om over zijn buikje geaaid te worden, maakt veel contact met je, doet zijn best ook voor je en vindt het heel gezellig om bij je te zijn. Hij geniet van wandelingen, geniet van een heerlijk mandje om in te liggen en hij lust natuurlijk alles. Maar Abra mag ook graag op zichzelf zijn, lekker snurken en luieren, dat is een hobby van hem. Hij is dus gek op alle mensen, maar wij plaatsen hem niet in een gezin met kinderen onder de 12 jaar. Dat heeft te maken met het stukje rust waar hij zo van geniet, met het beschermen van zijn voer tegenover andere honden en wij denken gewoon dat Abra het nodig heeft om een rustig en fijn plekje te vinden.

Voor Abra zoeken wij lieve mensen die ook genieten van knuffelen, van rustmomenten, van wandelingetjes en verder gewoon heel tevreden zijn. Want dat is wat Abra heel gelukkig zal gaan maken! U bent van harte welkom om dit bijzondere mannetje in levende lijve te komen ontmoeten. Dan stelt hij zich graag aan u voor!