Onze artikels, blog en nieuws Blog beheer

Rakker en Pieper

0 Reacties
1358
25 okt 2015

Afgelopen mei deden we de volgende oproep op facebook:

Rakker en Pieper; broer en zus, 15 jaar oud en op zoek naar een heel rustig plekje waar zij verder oud mogen worden! Rakker en Pieper zijn twee vreselijk lieve, aanhankelijke, mooie en zachtaardige katjes die zo graag nog een laatste plekje willen vinden samen waar zij mogen genieten van hun pensioen! Rakker en Pieper zijn als kleine katjes samen naar een lieve mevrouw gegaan, zij hebben daar het grootste gedeelte van hun leven gewoond en hadden natuurlijk gehoopt daar te mogen blijven totdat het tijd was om te gaan. Maar helaas heeft het lot anders beslist…

Hun vrouwtje werd ook oud en het ging steeds slechter met haar… Totdat hun vrouwtje echt niet meer voor hun kon zorgen en ze met veel pijn in haar hart naar de opvang moest brengen. En daar zitten zij nu, dapper maar verdrietig, lief en op zoek naar aandacht, rust en liefde.

Rakker en Pieper zijn oud, maar nog wel gezond gelukkig

Pieper had veel last van haar gebit en dat hebben wij laten behandelen. Zij heeft nu bijna geen tanden en kiezen meer, maar zij redt zich hier prima mee. Rakker had in het verleden al een operatie aan zijn gebit gehad en heeft ook geen volledig gebit meer, maar ook hij heeft totaal geen problemen met eten. Voor Rakker en Pieper zoeken wij hun laatste plekje, een plekje waar zij samen nog mogen genieten van de tijd die hun rest, een plekje waar ze heerlijk mogen luieren, mogen slapen, knuffels en aandacht krijgen, lekker eten krijgen en verder niets meer hoeven. Zij vragen niet veel, enkel een zacht plekje om te liggen en een plekje wat zij weer thuis mogen noemen. Met andere katten kunnen zij prima opschieten, maar honden vinden zij niet zo leuk. Kinderen vinden zij prima, maar zij gaan natuurlijk niet meer spelen en rennen, maar knuffelen is prima! Dit stel was gewend om naar buiten te kunnen, maar wij denken dat het geen enkel probleem is dat zij binnen zouden moeten leven, zij hoeven niet zoveel meer. Wilt u deze lieve broer en zus nog een fijne tijd geven, ze liefhebben en ze de geborgenheid geven waar zij zo naar verlangen?

En deze twee bejaarde katten zijn liefdevol geplaatst!

Broer en zusje

Ze gaan tegenwoordig door het leven als Broer en Zusje en maken het goed!

Broer blijkt een oude snoeperd te zijn. Hij eet alles op wat nog op het aanrecht ligt en likt graag de pannen uit. Hij kan zelfs het eten uit het bekje van Zusje kijken. Ze spelen graag nog met speelgoedmuisjes en ander kattenspeelgoed. En ook samen met de andere katten gaat het prima!

0.0
Laatst gewijzigd: donderdag 12 november 2015 11:27
rakker-en-pieper

Nog geen reacties of commentaar...

Laat een reactie achter

Je emailadres wordt niet gepibliceerd (niet zichtbaar).