Onze artikels, blog en nieuws Blog beheer

Beer en Wolf

1 Reacties
1890
25 okt 2015

Beer en wolf vonden hun gouden mand afgelopen februari. Deze twee prachtige jongens zijn al acht jaar oud en hadden een heel zwaar leven achter de rug. Ze hebben samen op straat geleefd in Roemenie voordat ze door een meneer zijn opgevangen in een opvang aldaar. Het leek dat ze gered waren.

Maar helaas sloeg het noodlot toe en overleed die meneer. De opvang ging wel door maar was niet meer zoals vroeger. Beer en Wolf hadden het heel erg moeilijk. Ze kregen weinig te eten en werden weggejaagd door de andere honden.

beerenwolf-003 beerenwolf-003

Gelukkig viel dit iemand op en zodoende zijn ze opgevangen bij mensen thuis in Nederland die een roedel honden hadden. Hier begon hun socialisatie! Leren hoe een leven in een huis is, lopen aan de riem, zindelijk worden etc. Deze jongens kregen heel veel liefde en aandacht wat ze zo verdiende.

In augustus 2014 kwamen ze bij ons in de opvang zodat we op zoek konden gaan naar een lieve baasje voor hen. Het liefst zouden we natuurlijk zien dat ze samen werden geplaatst maar dat was natuurlijk een hele opgave.

En onze droom kwam uit! Er kwamen mensen op bezoek die onlangs een huis hadden gekocht met veel grond erbij. Alles moest nog opgeknapt worden dus de jongens moesten nog wel een tijd wachten voordat ze konden vertrekken naar hun gouden mand. Maar dat geduld hadden ze wel!

Afgelopen februari was het dan eindelijk zover. Beer en Wolf waren welkom in hun nieuwe huis wat ze zo verdiend hebben!;

0.0
Laatst gewijzigd: donderdag 12 november 2015 11:27
beer-en-wolf

1 Reacties op Beer en Wolf

Laat een reactie achter

Je emailadres wordt niet gepibliceerd (niet zichtbaar).